Hinnat

 

Hinnat 1.2.2017

                                           

Klassinen hieronta

30 min

30 €

 

45 min

38 €

 

60 min

42 €

 

90 min

60 €

 

105 min

65 €

Intialainen päähieronta 

30 min

34 € sis alv 24 %

Eteerisen öljyn lisä
  2 eur
 

Ehdot

Varatun käynnin voi peruuttaa maksutta edellisenä päivänä viimeistään klo 18.00 mennessä. Samana päivänä perutusta ajasta veloitetaan 50 %. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan täysi maksu.

Lahjakortit

Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. Lahjakortti on käytettävä voimassaoloajan puitteissa. Voimassaoloaika on  4 kk myyntipäivästä.  Jos varattuna aikana on estynyt tulemasta hoitoon, varausta on siirrettävä viimeistään edellisenä päivänä. Jos varaus jätetään peruuttamatta tai se peruutetaan hoitopäivänä, katsotaan lahjakortti käytetyksi.

Maksuvälineenä käy käteinen

Terveydenhoitoalan oikeusturvakeskukseen rekisteröidyn koulutetun hierojan antama hieronta on arvonlisäverotonta palvelua. Arvonlisäverolaki §34.

Koulutettu hieroja on  ammattitutkinnon suorittanut terveydenhuoltoalan ammattilainen, joka kuuluu sosiaalialan lupa- ja valvontavirasto Valviran  ylläpitämään  rekisteriin sekä  potilasvakuutuslain piiriin.

Kanta-asiakasetu: Ostaessasi samalla kerralla vähintään 5 samanhintaista  hierontaa saat 8 % alennuksen.

Vapaita aikoja voi tiedustella joko puhelimitse tai sähköpostitse. Hieronnan aikana en voi vastata, mutta palaan vastaamattomiin puheluihin mahdollisimman pian.